Digital made human

Onze elevator pitch

iDA Mediafoundry gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen voor digitale marketing op basis van Adobe software. Onze roots liggen in Belgie, sinds oktober 2018 hebben we een kantoor en snel groeiend team in Utrecht. Dit team bestaan uit digital natives met een passie voor alles rondom online. We geloven in een menselijke aanpak en intensieve samenwerking met onze klanten. Onze jarenlange ervaring, toewijding en oog voor kwaliteit maakt ons uniek. 

5

locaties

45

specialisten

14

jaar Adobe partner

Werken bij iDA

Heb je affiniteit met digital en sta je open voor een nieuwe uitdaging? iDA is op zoek naar talenten met kennis van het web, Java, CMS en/of frontend. Of starters met passie en de wens om snel te groeien. Wij zijn een informele flexibele organisatie die veel ruimte schept voor persoonlijke ontwikkeling. Lees wat we je te bieden hebben.

Neem contact op

Interesse in een algemene kennismaking of een van onze diensten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze sales managers via onderstaand nummer. Of laat rechts uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Mariëlle Kroon
Niels Peters